ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΓΝΩΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
GR | EN

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μεζονέτα 300 τ.μ τριών επιπέδων με σοφίτα και θέση στάθμευσης. Το playroom βρίσκεται στο ύψος του ιδιωτικού κήπου και διαθέτει σαλόνι και κουζίνα με τζάκι, WC και ένα υπνοδωμάτιο. Στο ισόγειο βρίσκεται η κεντρική είσοδος και αποτελείται από το καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και την κουζίνα. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ, το κύριο μπάνιο καθώς και μία σοφίτα.

Έτος Κατασκευής: 2010

Διαμέρισμα 85 τ.μ 6ου ορόφου, ρετιρέ με υπόγεια θέση στάθμευσης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Σταθμό Μετρό Κατεχάκη σε ήσυχη οικιστική περιοχή. Είναι διαμπερές και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού–κουζίνας με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια, 1 κύριο μπάνιο. Έχει μακρόστενα μπαλκόνια με θέα σε βουνό.

Έτος Κατασκευής: 2008

Πολυτελείς μεζονέτες 190 τ.μ μέσα σε συγκρότημα μεζονετών, σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi, 20 μ. από ιδιωτική παραλία. Η κάθε μεζονέτα είναι τριών επιπέδων, με εξωτερική θέση στάθμευσης. Το ισόγειο-ημιυπόγειο έχει και ανεξάρτητη είσοδο, με δυνατότητα δημιουργίας ανεξάρτητου διαμερίσματος studio 60 τ.μ, καθώς διαθέτει μπάνιο και μικρή κουζίνα. Στον ημιώροφο βρίσκεται η κεντρική είσοδος και αποτελείται από το καθιστικό με τζάκι, την κουζίνα και WC. Έχει μεγάλο μπαλκόνι κατά μήκος του καθιστικού με θέα θάλασσα. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια με ξεχωριστά μπαλκόνια, το κύριο μπάνιο και χώρος αποθήκευσης – πλυντηρίου.

Έτος Κατασκευής: 2008

Διαμέρισμα 85 τμ 3ου ορόφου με θέα την παραλία του Αλίμου. Κοντά σε συγκοινωνίες στην παραλιακή. Ήσυχη πολυκατοικία. Υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη εκτός του διαμερίσματος. Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού κουζίνας με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, 1 κύριο μπάνιο και 1 WC.

Έτος Κατασκευής: 2008

Μεζονέτα 90 τ.μ ημιυπόγειου - ισογείου, μέσα σε πολυκατοικία σε κοντινή απόσταση από την παραλία Αλίμου. Διαμπερές. Στο χώρο του ενιαίου καθιστικού-κουζίνας η μία πλευρά βγαίνει στον ιδιωτικό κήπο της μεζονέτας και η άλλη σε μικρό μπαλκόνι. Το δωμάτιο έχει πρόσβαση στον ακάλυπτο κήπο της πολυκατοικίας. Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού κουζίνας 2 υπνοδωμάτια, 1 κύριο μπάνιο.

Έτος Κατασκευής: 2008

Μεζονέτα 110 τ.μ ημιυπόγειου–ισογείου σε κοντινή απόσταση από την παραλία Αλίμου.
Έχει ιδιωτική είσοδο, κήπο και θέση στάθμευσης.
Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας με τζάκι, με πρόσβαση στον κήπο. 2 υπνοδωμάτια, 1 κύριο μπάνιο, 1 WC και αποθήκη.

Έτος Κατασκευής: 2008

Μεζονέτα 140 τ.μ ημιυπόγειου-ισογείου, σε κοντινή απόσταση από την παραλία Αλίμου. Έχει ιδιωτική είσοδο. Η βεράντα βρίσκεται στην πρόσοψη-είσοδο της μεζονέτας. Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Στο χώρο του ενιαίου καθιστικού-κουζίνας η μία πλευρά βγαίνει στη βεράντα της μεζονέτας και η άλλη σε μικρό μπαλκόνι. Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στον ακάλυπτο κήπο της πολυκατοικίας. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού–κουζίνας με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ, 1 κυρίως μπάνιο, 1 WC και χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν playroom ή γραφείο.

Έτος Κατασκευής: 2008

Διαμέρισμα 85 τ.μ 2ου ορόφου με θέα την παραλία του Αλίμου. Κοντά σε συγκοινωνίες στην παραλιακή. Ήσυχη πολυκατοικία. Αποθήκη εκτός του διαμερίσματος. Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού κουζίνας με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, 1 κύριο μπάνιο και 1 wc.

Έτος Κατασκευής: 2008

© 2017 Latern Construction Company S.A | All Rights Reserved
Created by project